CND Vinylux tapemani // Tutorial

on

Tilsendt til anmeldelse.

Idag har jeg lidt flere lakker CND’s flora og fauna kollektion at vise jer 🙂 En af mine søde følgere efterspurgte en tutorial på en tapemani, så den har jeg selvfølgelig fået lavet til jer 🙂

Jeg har lavet mani’en med CND Vinylux Salmon run og Field fox.

IMG_5901Salmon run er en skøn fersken-laksefarvet cremelak! – Den er fuldstændig umulig at fotografere 😛 Men flot det er den. Et klart sommerhit i min bog! Applikation: Igen har CND lavet en rigtig lækker formel! Lakken formår på skønneste vis at fordele sig jævnt ud over neglen. Salmon run skal dog have tre tynd lag for at dække fuldstændig.

IMG_5975

IMG_5976

Mønsteret er lavet med Field fox, som er en skøn brunlig beige holdt i en kold tone. En lak der vil klæde de fleste. Jeg brugte to meget tyndt lag ovenpå Salmon run.

IMG_5974 Nu til den turtorial jeg har lovet jer 🙂 – Designet er super nemt at lave, og kræver ikke noget særligt udstyr. Blot dine to lakker, almindeligt tape og en pincet.

IMG_5912

Sådan gør du:

 1. Læg din base lak (jeg har her brugt Salmon run) og lad den tørre fuldstændig. Tørretiden afhænger af hvilken lak du bruger, men vil du være på din sikre side så vent en times tid. TIP: Mal evt. neglene med din base lak dagen før hvis du ikke gider at vente.
 2. Klip nogle trekanter af din tape, og placer dem på neglen i det ønskede mønster. TIP: Læg evt. trapen på din hud først, så den ikke klister så kraftigt til din negl, og bliver svær at få af igen.
 3. Læg nu lak nummer to (jeg har her brugt Field fox) ovenpå base lakken og tapen.
 4. Vent ca. 10 sekunder og fjern forsigtigt tapen med en pincet. Tag fat med pincetten i den del af tapen der ikke sidder på din negl.
 5. Lad designet tørre et øjeblik (ca. 2-5 min) og forsejl det med en hurtigttørrende top coat.
 6. Tilføj studs efter ønske. Jeg har brugt 2mm metalstuds, som jeg har købt på eBay.

God fornøjelse 🙂 Hvis I genskaber designet, vil jeg super gerne se det! Del designet med mig på Instagram under hashtagget #inspiredbynailnewbee.

2 Comments Tilføj dine

 1. Milena S siger:

  Super fine swatches som altid og jeg er stadig vild med designet 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak søde Milena, du er sq den bedste ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s